DE VOLGENDE FILM EN MEER FESTIVALS

De Helleveeg zit er wel zo’n beetje op in Nederland maar we hopen dat de foto’s van Hannah Hoekstra met het Gouden Kalf op de voorkant van de Telegraaf en in het NRC, AD, Het Parool etc. heel nieuwsgierig heeft gemaakt. De DVD’s zijn nog te koop en de Helleveeg is te downloaden op VoD platforms (zie augustus).
Regisseur/scenarioschrijver Andre van Duren zal deze maand met de film naar Woodstock U.S.A. gaan waar de film op het filmfestival draait. Ook tijdens de Frankfurther Buchmesse zal de film worden vertoond in aanwezigheid van de regisseur. Het thema daar dit jaar is literatuur en film.

Wij gaan aan de slag met de volgende film: Het Leven is Vurrukkulluk (HLiV) naar Remco Campert onder regie van Frans Weisz (zie mei en juni 2016). Mardou Jacobs hebben we gevraagd als uitvoerend, Frans Weisz wil graag met Goert Giltay werken als director of photography en de casting voor Panda, het vrouwelijke hoofdpersonage van 16/17 jaar wordt afgerond. Zo ook de verdere opzet en financiering. Is HLiV dan de laatste film die we produceren? Wie weet maar onze “ster” regisseur heeft wel weer een goed idee voor een volgende. Houdt het dan nooit op!!!!!