APRIL 2017 Officiële Kickoff

De flyer (link) en het prospectus (link) voor de stille Maatschap Het Leven is Vurrukkulluk zijn gelanceerd. We hebben nog een kleine filmmaatschap nodig om het laatste gaatje in de financiering te vullen.  Ook is het mogelijk via internet aan te melden (www.hliv.nl)

In de uitzending van  De Wereld draait door  van 5 april zitten Frans en Géza Weisz en dat is de officiële “kick off” van Het Leven is Vurrukkulluk (vanaf 19:06). Tegelijk is het persbericht op het net gegaan (link). Dat is goed gedeeld.

Nog 2,5 week voor de eerste draaidag op 24 april. De cast is vrijwel rond, de lokaties ook. Er wordt gebreakdownd, kostuums verzameld en doorgepast.

In de tussentijd nog een leuk  bericht over de Helleveeg. Die film van Andre van Duren is verkocht aan China en aan Oost Europa.