Préproductie in volle gang

Préproductie in volle gang

De préproductie is in volle gang. De vrouwelijke hoofdrol is gecast. Romy-Louise Lauwers (klik hier voor CV) zal Panda spelen in Het Leven is Vurrukkulluk met Reinout Scholten van Aschat als Mees en Géza Weisz als Boelie als tegenspelers.

We zoeken naar de ideale locaties in en aan het Vondelpark, de crew wordt verder samengesteld, de production designer is hard bezig.

Om de financiering  van de productiekosten te completeren is er een Filmmaatschap op de markt gebracht. Geïnteresseerden kunnen hierin op een fiscaal vriendelijke manier participeren in Het leven is vurrukkulluk. (klik hier voor de flyer)

In Berlijn had Hanah Hoekstra veel succes als “Shooting Star” n.a.v. haar rol in De Helleveeg en onze verkoop agent Danielle Raaphorst van Incredible Film heeft de film op de Filmmarkt van de Berlinade aan China verkocht en een aantal andere landen zijn geïnteresseerd