OKTOBER 2017

De voortgang de speelfilm Het Leven is Vurrukkulluk.

De film is nog niet helemaal gereed voor vertoning, dat zal nog een maand duren.

Hoe ver zijn we nu? Nadat het beeld eind juli “op slot” is gegaan, zijn we begonnen met de geluidsafwerking. De muziek van Theo Nijland is opgenomen met de David Kweksilber Big Band, die ook in de film te zien is. Editor Erik Disselhoff en regisseur Frans Weisz hebben de muziek bij de beelden geplaatst.

Alle andere geluidsonvolkomenheden zijn opgelost en de laatste dialogen worden nagesynchroniseerd door de hoofdrolspelers Geza Weisz, Romy Louis Lauwers en Reinout Scholten van Aschat.  Reinout heeft de hele zomer in Italië gezeten voor een grote rol in een Italiaanse film en is pas net terug in Nederland.  Als alle geluid okay is en op zijn plaats zit wordt dat gemixed zodat het als 1 geluidsband bij het beeld kan worden gevoegd.

In de tussentijd is er een trailer gemaakt, zijn de titels (voorcredits en roltitel) ontworpen en gemaakt, is de affiche beschikbaar. Ook is de “colorgrading” van het beeld voltooid om van de diverse kleuren en stemmingen een geheel  te maken.

De première en uitbreng staan nog steeds op resp. 22 en 25 januari 2018. We gaan nu de publiciteit oppakken, de 3 maanden die nog resten voor de première zijn zo om.  Vanochtend stond er een artikel over Remco Campert in de Telegraaf waarin de film ruim aan bod kwam. Een goed begin. Op de website van ons www.sigmapictures.com en van de film www.hetlevenisvurrukkulluk.nl veel informatie en publiciteit tot nu toe over de film.