JULI-AUGUSTUS 2017

De film gemonteerd en wat vakantie gehouden. Picture lock (beeld op slot) op 1 augustus, geluidsmontage en muziek componeren in volle gang.  De muziek wordt in September opgenomen en uitgevoerd door de David Kweksilber Big Band.

De uitbreng is vastgesteld op 25 januari 2018 door Just Filmdistribution.  Nog tijd genoeg om de film verder af te werken en de publiciteit verder op te pakken.

HLiV Instagram

HLiV Facebook

Op 10 september zitten Frans Weisz, regisseur, Theo Nijland scenarioschijver/ componist van de filmmuziek en Matthijs van Heijningen producent van Het Leven is Vurrukkulluk in een talk show tijdens het filmfestival Film by the Sea te Vlissingen. Daar zal voor de eerste maal een aantal beelden van de film worden vertoond.

Daarnaast krijgt Romy Louise Lauwers, onze vrouwelijke hoofdrolspeelster  de Sylvia Kristel Award, die wordt uitgereikt op  16 september in Vlissingen.

Nog een positieve ontwikkeling. Voor Andre van Duren vroegen we een ontwikkelingsbijdrage aan voor een scenario over gokverslaving/de casino wereld: Het Zero-spel.  De bijdrage is toegekend. Wie weet is Het leven is vurrukkulluk niet onze laatste film en maken we er nog 1 met Andre van Duren.