DE HELLEVEEG IN PREMIERE

Op 20 maart is de Helleveeg in voorpremiere gegaan in Eindhoven. In Pathe. Compleet met rode loper, de wethouder, de Commissaris van de Koning, een groot deel van de cast en alle mensen uit Eindhoven die onmisbaar zijn gebleken om de film te maken. Steye van Dam presenteerde de middag en Kovacs, waarvan we 2 songs hebben gebruikt in de film, trad op. De middag was een groot succes.

Op 21 maart was de rode loper/black tie premiere in Tuschinski Amsterdam. Hier was Rene Mioch gastheer. Ook auteur van de roman A.F.Th. van der Heijden was erbij. De cast zag er prachtig uit. Hannah Hoekstra in stoer Gucci, Hadewich Minis in een adembenemende galajurk met een spannende ruglijn en de producente in vintage Chanel. Het premiere publiek was erg enthousiast. We waren erg blij met de reacties. Men vond het een mooie film en was onder de indruk. Op 24 maart is de film in 55 theaters gaan draaien. De recensies waren goed tot zeer goed.